Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duizend duifjes in de kerk

5 mei tot 22 mei

In de aanloop naar Pinksteren maken we als gemeente met elkaar een kunstwerk in de kerk. Iedereen kan meedoen! Het kunstwerk bestaat uit zoveel mogelijk kleine gevouwen vogeltjes die zweven in de lucht. Doet u mee?

 

U kunt speciaal papier komen ophalen bij de Pastorie (Voorstraat 81) of bij dhr. Jan van Leeuwen (Middenstraat 3). U krijgt dan ook de instructies voor het vouwen van een vogeltje. Het vogeltje doet u in een envelop in de brievenbus van de pastorie. Wij hangen alle vogeltjes op.

We hopen dat er iedere week meer vogeltjes in de kerk zweven.

 

Kerk open om duifjes te bezichtigen/te maken en/of een kaarsje aan te steken Misschien vindt u het fijner om op gepaste afstand samen een duifje te maken? Dan zijn er in mei een aantal momenten dat de kerk open is:

Zaterdag 8, 15 en 22 mei van 11.00 tot 13.00 uur Woensdag 5, 12 en 19 mei van 14.00 tot 16.00 uur U kunt dan in de Voorhof een duifje maken, maar ook een kaarsje aansteken in de kerk. Ook fietsers en wandelaars die genieten van onze mooie dorp en prachtige Betuwe zijn van harte welkom om een vogeltje te vouwen en (laten) ophangen. Wij zoeken nog wel enkele vrijwilligers die tijdens de openstelling van de kerk gastheer of gastvrouw willen zijn. U kunt zich opgeven bij ds. Joline of de srciba.

Duizend duifjes in de kerk

Gegevens

Begin:
5 mei
Einde:
22 mei
Evenement Categorie: