Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fietspelgrimage naar de Abdij van Berne

9 juni tot 11 juni

€107

Op vrijdagochtend vertrekken we op de fiets vanuit Beesd naar de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther (45 kilometer). Onderweg pauzeren we een paar keer en lunchen we. In de abdij maken we kennis met het kloosterleven van de Norbertijnen en is er alle rust en stilte om zaken eens op een rijtje te zetten of even los te komen van de drukte van alledag. We brengen een avond, een dag en een morgen door in het gastenverblijf van de abdij, waar we meeleven en meevieren. We zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de gebedsvieringen: ’s ochtends om 7.30 uur de metten en aansluitend de lauden, om 12.15 uur de eucharistieviering en om 18.00 uur de vespers. Tussen de vieringen door is er tijd voor ontmoeting en ontspanning. Gasten kunnen binnen en buiten Berne hun zinnen verzetten. U kunt rondneuzen in de boek- en abdijwinkel, genieten op het terras van het proeflokaal, naar hartenlust wandelen in de abdijtuin of met de fiets de prachtige omgeving verkennen. Ook de Abdijkerk is de hele dag geopend. ’s Avonds ontmoeten we elkaar weer. Op zondag fietsen we na de viering weer terug naar Beesd waar we eind van de middag weer aankomen.

Datum:Vrijdag 9 juni tot en met zondag 11 juni
Tijd:Vertrek vrijdag: 10.00 uur
Terugkomst zondag: ± 17.00 uur
Startplaats:St. Pieterskerk
Inschrijven:Er is een optie genomen op het weekend van 9-11juni 2023. Vanwege grote belangstelling voor een verblijf in de Abdij van Berne moet voor 1 november bevestigd worden. U dient zich dus voor 1 november op te geven als u mee wilt! Opgave bij ds. Joline via dominee@pgbeesd.nl of telefonisch.
In het gastenverblijf is plaats voor 15 deelnemers.
Kosten:€107,- per persoon voor 2 nachten in een éénpersoonskamer (incl. verblijf en maaltijden in de abdij). Er zijn 5 éénpersoonskamers en 5 tweepersoonskamers beschikbaar. Wie een kamer deelt, krijgt 10% korting op de verblijfskosten.
N.B.:Mocht u graag meewillen, maar niet de mogelijkheid hebben om naar de abdij te fietsen, dan kunt u zich toch aanmelden voor dit weekend.

Fietspelgrimage naar de Abdij van Berne

Gegevens

Begin:
9 juni
Einde:
11 juni
Kosten:
€107
Evenement Categorie:

Locatie

Abdij van Berne
Heeswijk-Dinther,

Organisator

Dominee Joline
E-mail:
dominee@pgbeesd.nl

Binnenkort in de gemeente: