Kindernevendienst

Voor de kinderen van groep 1 t/m groep 8 van de basisschool is er kindernevendienst of een soortgelijke viering. Elke maand is er een bijzondere zondag. Op die zondag mag een ‘zondagskind’ – aan het licht van de Paaskaars – de kaars aansteken die wordt meegenomen naar de eigen dienst. Daar zullen we samen het thema van die zondag vieren.

 
 

Tot aan de zomer vieren we samen de volgende bijzondere zondagen:

  • Eerste Paasdag (1 april) vieren we dat Jezus weer is opgestaan. We zullen met elkaar iets knutselen dat gebruikt kan worden voor het symbool tijdens Pasen: eieren. Maar waar staat het ei eigenlijk symbool voor? Kom ook op Eerste Paasdag, dan gaan we het samen bespreken!
  • Op 6 mei zal in de feestweek van Beesd de vierde Tentviering op het Dorpsplein plaatsvinden. Het hele dorp is welkom! Kom jij ook naar deze speciale dienst?
  • Eerste Pinksterdag (20 mei) vieren we de neerdaling van de Heilige Geest. Kom ook naar dit bijzondere feest!
  • Zondag 17 juni zal de Openluchtdienst in de tuin van de familie van Verschuer op landgoed Marienwaerdt plaatsvinden. We hopen op goed weer, zodat we ook de kindernevendienst in de open lucht kunnen vieren!

Dan is het tijd om de zomer te vieren! Hou je de website in de gaten voor nieuws en de volgende feestzondagen?

Op de overige zondagen wordt eveneens een bijeenkomst georganiseerd door enthousiaste gemeenteleden. We zijn altijd op zoek naar goede ideeën en mensen die het team willen versterken. Lijkt het u leuk om een zondag te verzorgen? We horen het heel graag!