Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagde verhalenverteller en buikspreker, die al jarenlang voorstellingen door het hele land verzorgt voor kinderen op basisscholen. Met gebruik van buikspreekpoppen, verfkwasten, verhalen en goocheltrucs maakt hij mooie en leuke educatieve voorstellingen en workshops voor de groepen 1 t/m 8.
Zijn voorstellingen zijn altijd vol humor, sterk afwisselend en interactief. Matthijs laat tijdens zijn voorstelling veel kinderen even schitteren door hen te laten meehelpen in een truc, een verhaal of een buikspreekact.
In ‘Iedereen heeft een talent’ is Henkie, de buikspreekpop op zoek naar zijn unieke talent. Is hij een dierenverzorger of ligt zijn talent ergens anders?
Aan de hand van allerlei goocheltrucs, waar meerdere kinderen aan mee mogen helpen, ontdekken we dat talenten groeien, als je hiermee gaat oefenen. Of het nu om turnen, tekenen, voetballen of lezen gaat, als je oefent met je talent, gaat dit altijd groeien. Met een ontploffing aan het eind van de voorstelling vieren we dat de kinderen zoveel talent hebben, dat je dit echt niet kunt meten!

Alle schooljeugd van de Lingelaar: welkom in de kerk. We zullen vast een heel leuke en gezellige middag hebben!

Maandag 11 september Kindertheater Matthijs Vlaardingerbroek